8/05/2009

i have retarded animals in my room

Tātad... Pēc nedēļas ilgas neredzēšanās ar savām ļoti mīlētajām dāmām, nolemām apsēsties pie šampanieša glāzes un izrunāt visu nedēļas laikā notikušos interesantos notikumus, vai netik interesantās sarunas satrp cilvēkiem, vai dzivniekiem.
Mums bija jautri - ļoti.
Mēs līmējam ar skoču seju un taisijām stulbas frizūras. Tika uzņemtas tik daudz bildes. Protams tajās bildēs mūsu fotogeniksumu īsti nevar redzēt, bet tik un tā tas bija jautri. Dāmu vakari ir forši.
Protams atgriežoties vecajās sliedēs Elīna mūs pameta jau ap pus23. Nekas.. tas nelika apstaties man uz Karīnei. Sasūtijām milions vēstuļu cilvēkiem iekš draugiem.lv ar cerību uz uzdursimies virsu kādam piedāvajuma... prakstiski vienlaga kādam. Tākā mums diezgan smaga mērā uzmeta tur, ķēramies pie mana telefona.
Protams ka mēs atrodam tadu konataktu ar kuru nopietni sakot, nekad neesam runājusi, es biju bet iekš iepriekš minētā portala draugiem.lv. ha.
izgajam ārā.. satikāmies pie super getto. Mēs dziedajai neesošai kamerai, bet mēs nezinajam ka tur viņas nav... mums to pavēstija tikai tad kad bijam jau nodejojušas un nodziedajušas dziesmu par... vienlga.. nav svarīgi. haha
devāmies talāk uz alus bāru kas protmas ka bija ciet, kā jau vienmēr... tad devāmies uz tik pat labu vietu - Citadeli. Vecas lietas nerūs vai kaut kā tā.. tikai šoreiz iztikām bez īpasi interesantiem notikumiem iekš Citadeles.. mēs tur pat var teikt nebijām.. mēs bijam balkus - Tirguslaukumā kur klausijamies mūziku un Karīne veica makslasdarbu kas neizdevas. Vienlga...
Dodamies talāk uz pārgaujas grauztu, kur uzkapām lidz pēdējam stāvam un wow... tik kruti..
Protams tur tapa mūsu visu mākslas darbi uz vecajam sienam. To es parādīsu velāk...
Pēc lieliem makslas darbiem un manu baiļu pārvarēšanas no tumsas un vecam majam, veiksmīgi izkļuvam ārā un devamies uz nakošo spotu : Stacijas laukus - sliedes.
Wow.. tik forši tur bija.. smuki u.t.t.
Romanķika...
Mēs sēdējām uz stikliem pilna kubika kaut kāda, bet tur bija skaisti. Virs mums bija milions zvaigznes, bet talāk nekur nebija.. vai man ta tikai likās. ha. priekšā bija mēness un pa sāniem stulbas nevajadzīgas ēkas.. Jā bija forši..
Tad mēs baraucam mājās un ta.. Tika forši pavadits vakars..
un kā viemēr es ēdu. ha

Tagad gaidam tik ballīti pie Bruno šājā nedēļas nogalē. Nenromāls grautiņs.
20 litri tequila - es nāku.


Mazs ieskats no vakardienas...
tātad pārsvara skaneja -
Sergey Zverev - Dolce&Gabbana un Per - Bums














Gaidam 7 datumu.

2 komentāri: